Speeltoestel

Er is door TenneT heel hard gewerkt langs de IJtocht. We hebben veel gegraven en nieuwe hoogspanningskabels in de grond gelegd. Zo weten we zeker dat er voor jou in de toekomst stroom beschikbaar is.

Om dit werk te kunnen doen, hebben we de gemeente gevraagd de speeltoestellen, die op het veldje langs de IJtocht stonden, op te slaan. Nu zijn we bijna klaar met het werk. Dat betekent dat ook de speeltoestellen weer terugkomen!

We hebben je hulp nodig

De drie toestellen worden door de gemeente opgeknapt. TenneT plaatst een vierde toestel. Wij willen je vragen ons te helpen een keuze te maken uit de onderstaande toestellen. Klik op jouw favoriet om te stemmen. Je hebt tot 18 augustus om je keuze te maken. Wij zouden het heel leuk vinden als je ons helpt!

Welk speeltoestel kies jij?

 
 
 

Deze zomer nog!

Aan het eind van de zomer maken we de uitslag bekend via onze website en via Facebook. Dus als je nieuwsgierig bent of het jouw keuze is geworden, volg ons dan op www.facebook.com/RandstadNoordring. De toestellen worden deze zomer nog teruggeplaatst langs de IJtocht. We laten je uiteraard weten wanneer dat is!